fbpx

Zafi

Berlin
Berlin
15 juni, 2021
Ruta
Ruta
26 juni, 2021
Berlin
Berlin
15 juni, 2021
Ruta
Ruta
26 juni, 2021
 

Information

Namn Zafi
Kön Hane
Kastrerad Ja
ID-märkt Ja, chipmärkt och ID-tatuerad
Vaccinerad Ja
Född 2018
Besöksort Kalmar
Lynne Försiktig
Ärendenummer 289-21
Omplaceringsavgift Grundvaccinerad 1400 kr, fullvaccinerad 1700 kr

Zafi gick runt i ett område i många år och människor i området ville skjuta honom. Han räddades från ett hemskt öde och vilar nu ut i ett stödhem. Zafi behöver ett hem med tid och förståelse för en osäker katt. Zafi vill gärna flytta med sin kompis Colt.
Zafi är en väldigt försiktig kille till en början och behöver få tid att känna sig bekväm. Han väldigt nyfiken på allting, men blir lätt rädda om han inte är beredd på att man tex ska resa sig från soffan eller plötsliga ljud.
Zafi är försiktig, men med tiden har han visat att han gärna vill vara framme och utforska. Jag tror att får han tillräckligt med tillit och tid kommer även han vilja bli klappad och mysa.
Zafi trivs superbra tillsammans med Colt och när båda är framme, eller på natten busar de gärna med varandra och myser.

Upd 2022-10-03  (Stödhem) Zafi är fortfarande lättskrämd, men har verkligen på senaste börjat göra mer framsteg än innan tycker jag. På morgonen är båda oftast i sängen och väcker mig för de vill ha frukost, och då har Zafi börjat låta mig klappa honom. Det märks att han tycker det är väldigt mysigt men han är hela tiden på sin vakt. Igår hoppade även han upp när vi skulle lägga oss och la sig bredvid Colt i sängen en stund. När de får mat går han alltid runt benen och då kan man få ge en liten klapp också. Han leker mest själv och med Colt, men ibland får jag leka med honom också.
Det går lite långsammare för Zafi att bli bekväm osv, men jag tycker att han hela tiden blir lite mindre rädd och söker mer kontakt än innan.

Han får under inga omständigheter släppas ut nära trafikerade vägar.

Vill du veta mer om Zafi? Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Fler bilder, videor samt möjlighet att besöka honom finns vid intresse.


Zafi
Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda denna webbplats godkänner du vår Dataskyddspolicy.
Läs mer