Ta mig direkt till kontaktfomuläret

Vakta fälla
För att vakta fälla krävs att du är envis och uthållig, man kan få sitta många timmar innan katten eller katterna behagar gå i fällan. Ofta handlar det om att sitta hela nätter. Fällvaktning är förmodligen ett av de tyngsta, men också ett av de viktigaste uppdragen vi har.

 

Hitta hem till katter
För att hjälpa oss förmedla katter krävs det att du tycker om att ha med folk att göra. Rollen som förmedlare handlar om att intervjua intresserade hem för att se vilken typ av katt som skulle bli en bra familjemedlem hos just dem.

 

Sociala medier
Vi behöver hjälp med att underhålla och sprida vårt Instagramkonto samt vår Facebooksida.

 

Söka sponsorer
Att söka sponsorer handlar om att kontakta företag för att se om de vill sponsra med lotterivinster, foder, rabatter och annat som kan hjälpa katterna. Det kan handla om att fysiskt besöka företag eller maila dem och reagera på eventuell respons.

 

Säljhjälp vid marknader och loppisar
Att hjälpa till med försäljningen på de loppisar och marknader vi deltar i innebär att sälja våra varor och informera om vår verksamhet till kunderna. Det kan handla om en hel dag eller några timmar.

 

Transporthjälp
Ibland behöver vi hjälp med transport av katter till stödhem, veterinär och liknande.

 

Bakning och tillverkning
Inför marknader behöver vi hjälp med att baka kakor och bröd. Detta är en stor inkomstkälla vid marknader då det är mycket populärt. Vi tar även gärna emot olika typer av hantverk till försäljning.