Vad är Tassfadder-konceptet?

Redan läst detta ta mig till formäret för registrering.

Tassfadder är ett betydelsefullt initiativ utformat för att ge stöd åt hemlösa katter i Kalmar. Genom detta koncept erbjuds individer möjligheten att bidra som månadsgivare, där de kan välja hur många "tassar" de vill stödja med varje månad. Varje "tass" motsvarar ett specifikt belopp, vilket gör det enkelt att anpassa bidraget efter egen förmåga och vilja.

De insamlade bidragen spelar en avgörande roll i att täcka kostnaderna för mat, vård och skydd för katterna. Med regelbundna donationer från Tassfaddrar säkerställs en stabil inkomst som direkt gynnar de hemlösa katterna. Detta innebär att även om du bara kan bidra med en liten summa varje månad, gör varje "tass" en märkbar skillnad i katternas liv.

För att bli en Tassfadder krävs det en enkel registreringsprocess online, där du väljer hur många tassar du vill donera varje månad. Genom att vara månadsgivare får du också regelbundna uppdateringar om hur dina bidrag används och vilka katter som får hjälp. Detta skapar en känsla av samhörighet och engagemang bland givarna, samtidigt som det ökar medvetenheten om situationen för hemlösa katter i Kalmar.

Tassfadder-konceptet erbjuder en hållbar och långsiktig lösning för att stödja hemlösa katter. Genom att bidra regelbundet hjälper du inte bara till att förbättra katternas livskvalitet, utan du bidrar också till en större insats för djurvälfärd i regionen. Detta initiativ är ett utmärkt exempel på hur små, återkommande handlingar kan leda till stora förändringar.

Hur fungerar månadsgivarkonceptet?

Som månadsgivare till Tassfadder-konceptet har du möjlighet att bidra till att förbättra livet för hemlösa katter i Kalmar. Du kan välja att stödja oss med 1, 2, 3 eller 4 tassar, där varje tass motsvarar ett specifikt belopp. Om du väljer att donera 1 tass, bidrar du med 50 kronor i månaden. För 2 tassar innebär ditt stöd 100 kronor per månad, medan 3 tassar motsvarar 150 kronor och 4 tassar innebär en månadsdonation på 200 kronor.

Genom att välja antalet tassar som passar din budget bäst, kan du bidra till att täcka kostnaderna för mat, medicinsk vård och skydd för de hemlösa katterna. Detta engagemang ger dig flexibiliteten att välja en nivå av stöd som matchar dina ekonomiska förutsättningar. Varje krona gör skillnad och bidrar till vårt arbete med att ge katterna ett bättre liv.

Att vara månadsgivare innebär inte bara att du hjälper till att täcka de löpande kostnaderna för kattens välmående, utan också att du blir en del av en gemenskap av likasinnade individer som brinner för att göra skillnad. Din regelbundna donation, oavsett om det är 50, 100, 150 eller 200 kronor, gör det möjligt för oss att planera långsiktigt och säkerställa att vi kan fortsätta vårt arbete året runt.

Vi värdesätter varje månadsgivare och deras bidrag, oavsett belopp. Ditt stöd gör det möjligt för oss att tillhandahålla nödvändiga resurser för att hjälpa hemlösa katter att få den vård och uppmärksamhet de behöver. Genom Tassfadder-konceptet kan vi tillsammans skapa en tryggare och mer kärleksfull miljö för dessa djur.

Betalningsalternativ för Tassfadder

För att underlätta för dig som vill bidra till vårt arbete med att stödja hemlösa katter i Kalmar genom Tassfadder-konceptet, erbjuder vi flera betalningsalternativ. Vi strävar efter att göra ditt månatliga bidrag så enkelt och bekvämt som möjligt.

Du kan välja att betala via bankgiro. Vårt bankgironummer är 5472-5973. Denna metod är välkänd och används av många för sina regelbundna betalningar, vilket gör den både tillförlitlig och enkel att hantera.

För dig som föredrar mobilbetalningar, erbjuder vi Swish som ett smidigt alternativ. Du kan Swisha ditt bidrag till nummer 123 176 62 11. Swish är snabbt och säkert, och många uppskattar enkelheten i att kunna genomföra betalningar direkt från sin mobiltelefon.

Ett annat alternativ är att göra en direkt överföring till vårt bankkonto. Vår bank är Swedbank (SWB), och kontonumret är 80309 731242814. Denna metod passar dig som kanske redan använder banköverföringar för andra betalningar och vill ha allting samlat på ett och samma ställe.

Oavsett vilket betalningsalternativ du väljer, säkerställer vi att ditt bidrag når oss på ett säkert och effektivt sätt. Ditt stöd är ovärderligt för vårt arbete med att ge dessa katter en bättre framtid, och vi är tacksamma för varje bidrag vi får. Genom att erbjuda flera betalningsalternativ hoppas vi kunna göra det så enkelt som möjligt för dig att vara en del av detta viktiga arbete.

Att bli tassfadder är ett kraftfullt sätt att stödja hemlösa katter i Kalmar. Varje krona du bidrar med används noggrant för att säkerställa att dessa djur får den bästa möjliga omvårdnaden. Bidragen går till att köpa högkvalitativ mat som ger katterna den näring de behöver för att återhämta sig och må bra.

Förutom mat, är medicinsk vård en annan kritisk aspekt som ditt bidrag täcker. Många av dessa katter anländer i dåligt skick och behöver omedelbar veterinärvård, inklusive vaccinationer, steriliseringar och behandling av skador eller sjukdomar. Med din hjälp kan vi ge varje katt den medicinska uppmärksamhet den behöver för att bli frisk och stark.

Att hitta ett permanent hem för varje katt är en långsiktig målsättning som vi ständigt strävar efter. Ditt stöd hjälper oss att täcka de löpande kostnaderna för att tillhandahålla ett tryggt och kärleksfullt tillfälligt hem medan vi arbetar med att hitta rätt familj för varje katt. Genom att bidra till Tassfadder-konceptet ger du dessa djur en andra chans till ett lyckligt liv.

Som tassfadder gör du en verklig skillnad i dessa katters liv. Din generositet hjälper oss att förbättra deras levnadsvillkor och ger oss resurser att fortsätta vårt arbete. Med ditt stöd kan vi skapa en ljusare framtid för många hemlösa katter i Kalmar.