fbpx

Vidalii

 

Information

Namn Vidalii
Kön Hane
Kastrerad Ja
ID-märkt Ja
Vaccinerad Ja
Född 2021
Besöksort Torsås
Lynne Tam
Ärendenummer 159-21
Omplaceringsavgift Grundvaccinerad 1300 kr, fullvaccinerad 1600 kr

Om katten

Pluppis, Vidalii, Lilla vita. Kärt barn har många namn. Vidalii är en fantastisk liten kille i en stor kropp, som han inte alltid har kontroll över. Med sina isblå ögon charmar han alla i sin närhet. Han vill ha all världens uppmärksamhet och får han inte det kan han komma springande från andra sidan huset och hoppa upp i din famn. Han tycker även om att leka och busa, både med andra katter och människor. Tar du för lång tid på dig att plocka fram leksaker så drar han ut sin leksakslåda själv och hämta det han vill leka med. En kille som alltså kräver mycket uppmärksamhet och han skulle bäst trivas i ett hem med inte för små barn och med en lekfull kattkompis.

Vidalii har en tarmåkomma som gör att han enbart kan äta en sorts foder. Han behöver även tillägg i maten så att tarmen håller sig i balans. Han har även lite problem med tandköttet och behöver därför borsta tänderna varje dag. Men hans charm och speciella personlighet gör arbetet med honom värt det!

Vidalii får under inga omständigheter släppas ut nära trafikerade vägar.

Vill du veta mer om Vidalii? Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Fler bilder, videor samt möjlighet att besöka henne finns vid intresse.


Vidalii
Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda denna webbplats godkänner du vår Dataskyddspolicy.
Läs mer