fbpx

Svante

Delphine
Delphine
15 november, 2020
Bahar
Bahar (Java)
12 december, 2020
Delphine
Delphine
15 november, 2020
Bahar
Bahar (Java)
12 december, 2020
 

Information

Namn Svante
Kön Hane
Kastrerad Ja
Idmärkt Ja, chipmärkt och id-tatuerad
Vaccinerad Ja, fullvaccinerad
Född 2016
Besöksort Trekanten
Lynne Försiktig
Ärendenummer 063-17
Omplaceringsavgift 1600 kr

Om katten

Svante är en cirka fyra år gammal svart kattherre som matats ute i åratal och väldigt länge väntat på sitt föralltidhem.

Upphittaren berättar:

"Han har hittat torrfodret jag ställt i vår lada till hemlösa Saga och hennes familj som jag tidigare sökt hem åt i denna grupp. Svante är nu trogen besökare vid matskålen i ladan, han är en ganska liten hankatt. Verkar vara låg i rang och mycket snäll mot andra katter. Han kelar och busar med våra katter. Han har även gått i kattfällan en gång när jag försökt fånga in den sista av Sagas ungar som ännu inte är infångad. Fick tyvärr släppa ut honom igen då inget hem funnits till honom.😿❤️Svante är lite försiktig, har inte klappat honom ännu men han sitter gärna nära och lyssnar när jag pratar med honom. En fin liten kille som förtjänar en chans och ett hem."

Den 30 november 2020 blev Svante äntligen infångad. Han älskar andra katter, är extremt snäll men avvaktande. Svante behöver ett lugnt hem med tid och förståelse för en osäker katt. Svante vill gärna ha en kattkompis i sitt nya hem och får inte släppas ut nära trafikrade vägar.

Vill du veta mer om Svante? Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Fler bilder, videor samt möjlighet att besöka honom finns vid intresse.

Svante
Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda denna webbplats godkänner du vår Dataskyddspolicy.
Läs mer