fbpx

Örjan 

Lonk 
8 maj, 2024
Lonk 
8 maj, 2024

Information

Namn:Örjan 
Kön:Hane
Kastrerad:Ja
ID-märkt:Ja
Vaccinerad:Ja
Född:2019
Besöksort:Kalmar
Lynne:Tam
Ärendenummer:470-18
Omplaceringsavgift:Grundvaccinerad 1400 kr, fullvaccinerad 1700 kr

Om katten

Örjan – En före detta husvagnskatt

Örjan är en före detta husvagnskatt som en gång i tiden var en del av en kattkoloni. Han och hans syskon fångades in och sedan blev han adopterad av en familj. Sedan dess har han bott i ett hem där det redan fanns en dominantkatt. Trots att familjen har gjort allt de kan för att få det att fungera, har det tyvärr lett till att Örjan har blivit väldigt stressad och börjat kissa blod på grund av återkommande urinvägsinfektioner.

Örjans behov av ett nytt hem

Veterinären har rekommenderat att Örjan behöver hitta ett nytt hem där han kan få en lugn och trygg miljö. Han trivs bäst när det inte finns andra katter i närheten och behöver därför komma till någon som inte har någon annan katt och kan ge honom mycket kärlek och uppmärksamhet.

Örjan är en otroligt snäll och gosig katt. Han älskar att visa sin kärlek till de människor han känner sig trygg med, men kan vara lite blyg och gömma sig när det kommer främlingar. Han skulle behöva komma till ett hem där han kan få vara en innekatt med tillgång till en säker och inhägnad uteplats.

Ge Örjan ett tryggt hem

Om du är intresserad av att ge en före detta husvagnskatt som Örjan ett tryggt hem, tveka inte att kontakta oss. Örjan är en fantastisk katt som förtjänar att få en lugn och kärleksfull miljö där han kan leva utan stress och oro. Alla före detta husvagnskatter är otroligt snälla och tacksamma för att få en andra chans till ett lyckligt liv.

Kontakta oss idag om du är redo att ge Örjan ett nytt hem och en kärleksfull familj att tillhöra. Du kommer inte ångra det!

Örjan får under inga omständigheter släppas ut nära trafikerade vägar.

Vill du veta mer om Örjan? Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Fler bilder, videor samt möjlighet att besöka henne finns vid intresse.

Örjan 
Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda denna webbplats godkänner du vår Dataskyddspolicy.
Läs mer