fbpx

Lonk 

Ica
23 april, 2024
Örjan 
10 maj, 2024
Ica
23 april, 2024
Örjan 
10 maj, 2024

Information

Namn:Lonk 
Kön:Hona
Kastrerad:Ja
ID-märkt:Ja
Vaccinerad:Ja
Född:202301
Besöksort:Kalmar
Lynne:Tam
Ärendenummer:23-061
Omplaceringsavgift:Grundvaccinerad 1400 kr, fullvaccinerad 1700 kr

Om katten

En övergiven katt hittad utanför Nybro

En ensam katt fångades in tillsammans med ett antal andra katter utanför Nybro nyligen. Det visade sig att ägaren hade flyttat och lämnat dem bakom sig. Katten, som nu har fått namnet Lonk, har genomgått en förvandling från att vara skygg till att bli tam.

En busig och lekfull katt

Lonk är en riktig busig och lekfull katt. Hon älskar att interagera med sina omgivningar och är mycket social. När personalen på stödhemmet kommer hem är hon alltid där för att hälsa och prata med dem.

En katt som älskar att bli ompysslad

Lonk är inte bara lekfull utan också klappbar och gosig. Hon älskar när stödhemsmattan sträcker fram sitt huvud mot henne för att bli gosad och börjar genast spinna. Hon uppskattar också att bli kliad bakom öronen.

Det verkar som att Lonk skulle njuta av att ha en kattkompis att leka med. En ny vän skulle ge henne ännu mer glädje och stimulans i hennes nya hem.

Vi vill att kattungar och ungkatter upp till ett års ålder ska ha en annan katt i sitt hem när de flyttar då de utvecklas så mycket i den åldern och det finns så mycket en artfrände kan lära lillkissen som vi människor inte kan. Man måste inte adoptera två kattungar på en gång utan har man redan en vuxen katt hemma funkar det också jättebra.

Lonk får under inga omständigheter släppas ut nära trafikerade vägar.

Vill du veta mer om Lonk? Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Fler bilder, videor samt möjlighet att besöka henne finns vid intresse.

Lonk 
Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda denna webbplats godkänner du vår Dataskyddspolicy.
Läs mer