fbpx

Makenna Rae

Gilla
21 november, 2023
Clarence
22 november, 2023
Gilla
21 november, 2023
Clarence
22 november, 2023
 

Information

Namn Makenna Rae
Kön Hona
Kastrerad Ja
ID-märkt Ja
Vaccinerad Ja
Född 2023
Besöksort Kalmar
Lynne Tam
Ärendenummer 23-060
Omplaceringsavgift Grundvaccinerad 1400 kr, fullvaccinerad 1700 kr

Om katten

Lär känna Makenna Rae - en försiktig och gosig katt

Makenna Rae är en underbar katt som älskar lugn och ro. Hon är fortfarande lite skygg, men när hon väl vant sig vid sin omgivning blir hon nyfiken och lekfull. Hon skulle passa perfekt i en familj med barn och skulle gärna ha en kattkompis att umgås med. Ge henne tid och tålamod så kommer ni snart att ha en mysig och lekfull katt i ert hem.

En blyg, men nyfiken katt

Makenna Rae är från början en blyg katt, men när hon väl känner sig trygg och bekväm kommer hennes nyfikenhet fram. Hon älskar att utforska sin omgivning och upptäcka nya platser och saker. Var inte förvånad om du ser henne sitta med tassarna i luften och sträcka på sig när hon är extra nyfiken på något.

En lekfull och sällskaplig katt

Makenna Rae älskar att busa och leka. Hon är en riktig livsnjutare och kan roa sig själv under långa stunder. Hon älskar också sällskap och när hon väl vant sig vid er kommer hon att bli en fantastiskt sällskaplig katt. Hon kommer att vara med er i soffan när ni tittar på tv eller mysa bredvid er när ni läser en bok.

En av Makenna Raes favoritlekar är att bära och hämta saker. Hon älskar att leka med en kattleksak i änden av en pinne med ett gummisnöre. Det är en rolig och interaktiv lek som både ni och hon kan njuta av.

För att hjälpa Makenna Rae att trivas i sitt nya hem är det viktigt att ge henne tid och tålamod. Låt henne själv bestämma när hon är redo att närma sig er och komma närmare. Var försiktig och lugn i er hantering av henne och undvik att skrämma henne. Med tid och kärlek kommer hon snart att känna sig trygg och hemma hos er.

Sammanfattningsvis är Makenna Rae en underbar katt som älskar lugn och ro. Hon är blyg i början, men när hon väl vant sig vid sin omgivning blir hon nyfiken och lekfull. Hon skulle passa bra i en familj med barn och gärna ha en kattkompis att umgås med. Ge henne tid och tålamod så kommer ni snart att ha en mysig och lekfull katt i ert hem.

Vi vill att kattungar och ungkatter upp till ett års ålder ska ha en annan katt i sitt hem när de flyttar då de utvecklas så mycket i den åldern och det finns så mycket en artfrände kan lära lillkissen som vi människor inte kan. Man måste inte adoptera två kattungar på en gång utan har man redan en vuxen katt hemma funkar det också jättebra.

Makenna Rae får under inga omständigheter släppas ut nära trafikerade vägar.

Vill du veta mer om Makenna Rae? Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Fler bilder, videor samt möjlighet att besöka henne finns vid intresse.

Makenna Rae
Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda denna webbplats godkänner du vår Dataskyddspolicy.
Läs mer