fbpx

Hera

Hedwig
Hedwig
29 januari, 2023
Ares
Ares
11 februari, 2023
Hedwig
Hedwig
29 januari, 2023
Ares
Ares
11 februari, 2023
 

Information

Namn Hera
Kön Hona
Kastrerad Ja
ID-märkt Ja, ID-tatuerad samt chipmärkt
Vaccinerad Ja, fullvaccinerad
Född Mars 2019
Besöksort Kalmar
Lynne
 Tam
Ärendenummer 371-19
Omplaceringsavgift Grundvaccinerad 1400 kr, fullvaccinerad 1700 kr

Om katten

Hera kommer från ett ärende där ett 20-tal katter levde på varandra i misär och där Länsstyrelsen var inkopplad sommaren 2019. Hon räddades undan avlivning och har sedan dess bott tillsammans med sin bror Ares. I början var hon väldigt undernärd men återhämtade sig snabbt. Hera är en väldigt liten och söt tjej som är extremt lekfull och nyfiken. Hon både ser ut och beter sig lite som en kattunge då hon är så liten och lekfull. Hon är väldigt rolig leka med då hon är så engagerad och springer och hoppar. Hennes favoritleksak är en liten metallboll som älskar att springa efter och fånga.

Hera kan vara väldigt gosig och springer alltid fram till en, stryker sig, vill bli klappad och spinner när hon känner sig trygg. Hon är så nyfiken av sig så hon är gärna i närheten och kollar vad som händer.

Hera vill gärna flytta till ett gemensamt hem tillsammans med Ares då de är nära och har en trygghet i varandra. De brukar leka med varandra och sover tillsammans. De kan vara lite avvaktande mot nya människor som de inte har lärt känna men är väldigt nyfikna och vill alltid vara i närheten och se vad som händer och är väldigt kärleksfulla när de väl lärt känna dig. 

 

Hera får under inga omständigheter släppas ut nära trafikerade vägar.


Vill du veta mer om Hera? Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig.
Fler bilder, videor samt möjlighet att besöka henne finns vid intresse.


Hera
Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda denna webbplats godkänner du vår Dataskyddspolicy.
Läs mer