fbpx

Colt

Rudolf
Rudolf
18 mars, 2021
Kim
Kim
27 april, 2021
Rudolf
Rudolf
18 mars, 2021
Kim
Kim
27 april, 2021
 

Information

Namn Colt
Kön Hane
Kastrerad Ja
ID-märkt Ja, chipmärkt och id-tatuerad
Vaccinerad Ja, fullvaccinerad
Född 2015
Besöksort Kalmar
Lynne Försiktig
Ärendenummer 110-21
Omplaceringsavgift Grundvaccinerad 1400 kr, fullvaccinerad 1700 kr

Om katten

Colt hittades förvildad, hungrig och i mycket dåligt skick. Han hade rejäl öroninfektion i båda öronen, skabb samt tandproblem som nu åtgärdats. Han är mycket försiktig och behöver således ett hem med tid och förståelse för en osäker katt. Colt vill gärna flytta med sin kompis Zafi.

Colt är en försiktig kille till en början och han behöver få tid att känna sig bekväm. Dock väldigt nyfiken på allting, men blir lätt rädd om han inte är beredda på att man tex ska resa sig från soffan eller plötsliga ljud.

Colt är en väldigt sällskaplig katt, han är gärna framme så att han kan se allt som händer och vara med. När han känner sig bekväm vill han gärna busa och bli klappad.

Colt trivs superbra tillsammans Zafi och när båda är framme, eller på natten busar de gärna med varandra och myser med varandra.

Upd 2022-10-03 (Stödhem) Colt har börjat bli otroligt mysig och sällskaplig. Han vill alltid kela och bli klappad. Han ligger gärna bredvid en i soffan, och sover nästa varje natt vid fötterna på mig i sängen. Han är också väldigt pratglad och vill gärna leka med en.

Colt får inte släppas ut nära trafikerade vägar.

Vill du veta mer om Colt? Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Fler bilder, videor samt möjlighet att besöka honom finns vid intresse.


Colt
Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda denna webbplats godkänner du vår Dataskyddspolicy.
Läs mer