fbpx

Mandela

Clinton
Clinton
7 juni, 2023
Troll
28 juli, 2023
Clinton
Clinton
7 juni, 2023
Troll
28 juli, 2023
 

Information

Namn Mandela
Kön Hane
Kastrerad Ja
ID-märkt Ja
Vaccinerad Ja
Född 2020-01-01
Besöksort Kalmar
Lynne Tam
Ärendenummer 21-005
Omplaceringsavgift Grundvaccinerad 1400 kr, fullvaccinerad 1700 kr

Om katten

Mandela - En social och lekfull katt som söker ett kärleksfullt hem

Mandela är en katt som fångades in tillsammans med ett 10-tal andra katter från ett dödsbo i Igelösa. Han har spenderat tid i ett stödhem där han har utvecklats mycket och blivit en tam och gosig kisse.

En av Mandelas främsta egenskaper är hans lekfullhet. Han älskar att leka och är alltid redo för en rolig stund med sina leksaker. Han är också mycket social och älskar att umgås med människor. Mandela är en katt som gärna vill vara nära och sover gärna i sängen bredvid sin ägare.

Mandela är van vid barn och skulle trivas bra i en familj där det finns barn att leka med. Han är också van vid att ha sällskap av andra katter och skulle gärna ha en kattkompis i sitt nya hem.

Som innekatt trivs Mandela bra med att vara inomhus. Han är van vid detta och behöver inte gå ut för att vara lycklig. Han är nöjd med att ha tillgång till leksaker, klösbräda och andra aktiviteter inomhus.

Om du letar efter en social och lekfull katt som älskar närhet och sällskap, kan Mandela vara den perfekta kattkompisen för dig. Han är redo att hitta sitt för-alltid-hem och sprida glädje och kärlek till sin nya familj.

Mandela får under inga omständigheter släppas ut nära trafikerade vägar.

Vill du veta mer om Mandela? Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Fler bilder, videor samt möjlighet att besöka honom finns vid intresse.

Mandela
Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda denna webbplats godkänner du vår Dataskyddspolicy.
Läs mer