fbpx

Ica

Assaf
21 april, 2024
Lonk 
8 maj, 2024
Assaf
21 april, 2024
Lonk 
8 maj, 2024

Information

Namn:Ica
Kön:Hona
Kastrerad:Ja
ID-märkt:Ja
Vaccinerad:Ja
Född:2022
Besöksort:Kalmar
Lynne:Tam
Ärendenummer:24-008
Omplaceringsavgift:Grundvaccinerad 1100 kr, fullvaccinerad 1400 kr + 500 kr i kastreringspant

Om katten

Ica är verkligen en katt som sticker ut från mängden. Hon är inte bara otroligt lekfull, utan har också en sprudlande personlighet som gör henne till en riktig livsnjutare. Det finns få saker som kan få Ica att sluta leka och busa runt i hemmet. Hon kan jaga fjädrar, leksaksmöss och till och med sin egen svans i timmar utan att tröttna. Det är som om hon har en oändlig energireserv som aldrig tar slut. Men trots hennes lekfulla natur har Ica också en mjuk och kärleksfull sida. När hon inte är upptagen med att jaga leksaker, älskar hon att krypa upp i knät på sina människor och bli kliad på magen. Hon spinner som en liten motor och njuter av varje ögonblick av uppmärksamheten hon får. Det är som om hon verkligen förstår hur man ska njuta av livets små stunder. Det är svårt att inte bli förtjust i Ica när man träffar henne. Hennes charmiga personlighet och energiska sätt att vara gör att man inte kan låta bli att le åt hennes upptåg. Hon är verkligen en katt som sprider glädje omkring sig och får människor att känna sig lyckliga. Ica är också en katt som älskar att utforska sin omgivning. Hon är nyfiken av sig och kan tillbringa timmar med att undersöka varje vrå och hörn av sitt hem. Ingenting undgår hennes nyfikna ögon och hon är alltid redo att upptäcka nya platser och saker att leka med. Sammanfattningsvis är Ica en katt med en fantastisk personlighet. Hon är lekfull, gosig och full av energi. Hon sprider glädje omkring sig och får människor att le med sina busiga upptåg. Om du letar efter en katt som kommer att ge dig massor av kärlek och underhållning, då är Ica definitivt den perfekta kattkompisen för dig. En av de platser som Ica tycker om att utforska är bokhyllan. Hon älskar att klättra upp på hyllorna och nosa runt bland böckerna. Ibland hittar hon till och med en mysig plats mellan några böcker där hon kan slappna av och ta en tupplur. Det är som om hon har sin alldeles egna hemliga värld bland böckerna.

Allt detta gör Ica till en riktigt speciell och älskvärd katt. Hon är både gosig och omtänksam, och har en förmåga att läsa av och svara på människors känslor. Det är som om hon verkligen är en del av familjen och har en unik förmåga att skapa en stark och nära relation med sina människor.

Att ha Ica som en del av din familj kommer att vara en berikande upplevelse. Hon kommer att lära dig att uppskatta de små sakerna i livet och att vara närvarande i nuet. Hennes livsglädje och kärlek kommer att smitta av sig på dig och göra varje dag lite ljusare.

Vi vill att kattungar och ungkatter upp till ett års ålder ska ha en annan katt i sitt hem när de flyttar då de utvecklas så mycket i den åldern och det finns så mycket en artfrände kan lära lillkissen som vi människor inte kan. Man måste inte adoptera två kattungar på en gång utan har man redan en vuxen katt hemma funkar det också jättebra.

Ica får under inga omständigheter släppas ut nära trafikerade vägar.

Vill du veta mer om Ica? Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Fler bilder, videor samt möjlighet att besöka henne finns vid intresse.

Ica
Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda denna webbplats godkänner du vår Dataskyddspolicy.
Läs mer