fbpx

Fille

Akacia
21 december, 2023
Ubbe
1 januari, 2024
Akacia
21 december, 2023
Ubbe
1 januari, 2024
 

Information

Namn Fille
Kön

Hane

Kastrerad Ja
ID-märkt Ja
Vaccinerad Ja
Född 2019
Besöksort Borgholm
Lynne Tam
Ärendenummer 23-079
Omplaceringsavgift
Grundvaccinerad 1400 kr, fullvaccinerad 1700 kr

Om katten

 

Katten Fille söker ett tryggt hem

Katten Fille är en fem år gammal katt som har haft en tuff tid tidigare. Nu söker han ett nytt hem där han kan få fortsätta leva som en innekatt i trygghet. Fille är van vid att leva tillsammans med andra katter och hundar, så han skulle trivas i ett hem där det redan finns andra husdjur.

En katt som behöver kärlek och omsorg

Efter att ha upplevt svårigheter i sitt tidigare liv behöver Fille nu få den kärlek och omsorg han förtjänar. Han behöver ett hem där han kan känna sig säker och trygg. Fille är en social katt som älskar att bli ompysslad och gosad med. Han skulle trivas i ett hem där han får mycket uppmärksamhet och tid med sina människor.

En innekatt för trygghet

På grund av Filles tidigare erfarenheter är det viktigt att han får fortsätta leva som en innekatt. Detta ger honom trygghet och minskar risken för att han ska hamna i farliga eller obehagliga situationer utomhus. Som innekatt behöver Fille tillgång till leksaker, klösträd och andra aktiviteter för att stimulera honom och hålla honom sysselsatt.

Om du är intresserad av att ge Fille ett nytt hem och vill ge honom den trygghet, kärlek och omsorg han förtjänar, kontakta oss för att få mer information. Fille kommer att bli en fantastisk följeslagare och kommer att berika ditt liv med sin närvaro.

Fille får under inga omständigheter släppas ut nära trafikerade vägar.

Vill du veta mer om Fille? Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Fler bilder, videor samt möjlighet att besöka honom finns vid intresse.

Fille
Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda denna webbplats godkänner du vår Dataskyddspolicy.
Läs mer