fbpx

Dalida

Luciano
19 mars, 2024
Toy
28 mars, 2024
Luciano
19 mars, 2024
Toy
28 mars, 2024
 

Information

Namn Dalida
Kön

Hona

Kastrerad Ja
ID-märkt Ja
Vaccinerad Ja
Född 2017
Besöksort Emmaboda
Lynne Nyfiken
Ärendenummer
23-089
 
Omplaceringsavgift
Grundvaccinerad 1400 kr, fullvaccinerad 1700 kr
 

Om katten

Dalida och Luciano: Två försynta katter på jakt efter ett nytt hem

Dalida och Luciano är två katter med en gemensam bakgrund. De kommer från ett koloniärende strax söder om Kalmar, där flera svarta katter har bosatt sig. Dalida är en försynt liten dam med en oerhört mjuk päls. Hon har långsamt kommit ur sitt skal och har nu börjat tycka om att bli kelad med av stödhemmet.

Luciano är Dalidas trogne följeslagare och kommer också från samma koloniärende. Han är en vacker katt med en stolt hållning och en intensiv blick. Precis som Dalida är han försynt till sin natur men har hittat trygghet och tröst i sin vänskap med henne.

En trygg och kärleksfull miljö för Dalida och Luciano

Dalida och Luciano har nu kommit till en punkt i sina liv där de längtar efter ett permanent hem där de kan få den kärlek och omsorg de förtjänar. De har funnit en trygghet i varandra och vill därför flytta tillsammans till sitt nya hem.

Det är viktigt att Dalida och Luciano hamnar i en miljö där de kan fortsätta att utvecklas och trivas. De behöver ett hem där de får den tid och tålamod som krävs för att de ska känna sig trygga och kunna öppna upp sig fullt ut. Eftersom de är försynta katter kommer de att behöva ägare som förstår deras behov och är villiga att ge dem den kärlek och omsorg de behöver.

Att adoptera Dalida och Luciano

Om du är intresserad av att adoptera Dalida och Luciano är det viktigt att du förstår deras bakgrund och är beredd att ge dem den tid och omsorg de behöver. De är två katter som har gått igenom mycket och behöver nu hitta ett hem där de kan känna sig trygga och älskade.

Kontakta gärna stödhemmet för att få mer information om Dalida och Luciano och för att boka in en tid för att träffa dem. Det är viktigt att du får möjlighet att lära känna dem och se om det är en bra match för både dig och katterna.

Genom att adoptera Dalida och Luciano ger du två försynta katter en chans till ett lyckligt och tryggt liv. Du blir deras räddning och ger dem möjlighet att blomstra och utvecklas i en kärleksfull miljö. Tänk på att det kan ta tid för dem att anpassa sig till sitt nya hem, men med tålamod och kärlek kommer de att bli fantastiska sällskapsdjur.

Tack för att du överväger att ge Dalida och Luciano ett nytt hem. Tillsammans kan ni skapa en underbar framtid fylld av kärlek och glädje.

 
Dalida får under inga omständigheter släppas ut nära trafikerade vägar.


Vill du veta mer om Dalida? Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Fler bilder, videor samt möjlighet att besöka henne finns vid intresse.

Dalida
Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda denna webbplats godkänner du vår Dataskyddspolicy.
Läs mer